USA HAUL 2015!

 Min första haul och video som jag pratar i är uppe, hatar fortfarande att höra mig själv prata på film men jag ger det ett försök iaf!

Min vardagssminkning

 Har ju börjat gjort youtube videos under tiden jag varit frånvarande också! Jag har precis redigerat klart min USA haul där jag pratar!?!?! Usch jag låter som en osäker man när jag pratar på film hahaha! Menmen in och kika på min kanal och hoppas ni gillar den! 

Mot ett grönare liv!

Nu är det dags kände jag lite när jag vaknade i Måndags. Det är dags att sluta äta bara för att jag har tråkigt och bli mer nogrann med vad jag stoppar i munnen. Läste igenom denna bok och en helt ny värld öppnades haha! Nu ska vi bara se hur länge jag klarar denna nya vana... Det är ju hur perfekt som helst, särskilt för er som inte gillar att äta frukost, själv så är det höjdpunkten på dagen för mig. Men inte händer det så ofta att man proppar i sig rödbetor och spenat i vanliga fall men det som är så bra med dessa smoothies är ju att du kan proppa i allt möjligt för du känner ändå inte smaken av det om du blandar det med massa annat gott!
 

The allstars, team sweden!!

Hej! vet inte riktigt vart jag ska börja faktiskt, jag tänker nog gå tillbaka några veckor i tiden... Igår tävlade jag min sista tävling någonsin antagligen med mitt underbara och fina lag Julle allstars. Det är skönt men samtidigt lite jobbigt, kommer ha så mycket fritid nu när jag slutar träna nästan varje dag så jag vet inte vad jag ska ta mig till! De senaste veckorna har varit så underbara och är något jag önskar alla kunde få ta del av faktiskt, när jag tittar igenom filmer ifrån USA så tror jag det inte, det ser ut som en dröm och inget jag faktiskt har fått upplevt. Jag är så himla glad och tacksam för allt jag fått upplevt med dansen och dessa tjejer. Tyskland, Scotland, USA, rest runt i Sverige, Guld, uppträdanden, myskvällar, skratt, gråt, blod haha! Och det är självklart att jag inte kommer lägga av helt, det skulle nog inte gå tror jag, dessa 16 tjejer har blivit som min lilla extrafamilj och bästa vänner och det är ju faktiskt inte så lätt att skilja sig ifrån en familj. Önskar jag kunde ladda upp filmer och bilder från alla åren men det skulle bli alldeles för mycket så jag tar en liten sammanfattning från de sista veckorna! Så får ni vänta på att den efterlängtade USAfilmen kommer ut!